Kontrabygg – nu bygger vi klart!

Mycket har redan gjorts tack vare fantastiska insatser från föreningen Byggbrigaden och alla andra som hjälpt till. Men det är fortfarande en hel del arbete kvar som behövs byggas och fixas i lokalerna innan verksamheterna kan komma igång på allvar.
Med inspiration och stöd från Byggbrigaden, initierar Kontrakultur därför sin egna byggbrigad, Kontrabygg, som tar vid och fortsätter arbetet med att färdigställa lokalerna med målsättningen att kunna vara igång med verksamheter i båda lokalerna till sommaren.

Den interna byggbrigaden håller i regelbundna byggdagar där vem som helst är välkommen att hjälpa till. Man kan hjälpa till med allt från bygga, måla, spackla, putsa, städa, röja, och mycket mer. Man kan även ansvara för att fixa brunch eller middag på byggdagarna!

Man behöver inte ha tidigare erfarenhet av bygg för att delta. Det kommer finnas handledare på plats som kan vägleda, visa och hjälpa vid behov.

Onsdag & Lördag är fasta byggdagar! Varje byggdag börjar med brunch kl 12 påVästanforsgatan 21 och avslutas med middagsmöte kl 19. Allt eftersom fler engagerar sig, och fler handledare finns, kan vi utöka dagarna till att bli flera.

Läs mer om Kontrabygg under menyvalen eller i den här foldern:

https://kontrapunktmalmo.files.wordpress.com/2011/02/kontrabygg.pdf

Byggstart 19feb

Byggstart 19feb

Annonser

Posted on februari 20, 2011, in Kontrabygg. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: