Studiokollektivet

På andra våningen i huset på Norra Grängesbergsgatan 26 finns sedan 16 nybyggda rum som är fyllda av replokaler, textkollektiv, seriekollektiv och gym.  Tillsammans skapar vi en kollektiv plats fylld av mångfald, engagemang, spontanitet och kreativitet!

Replokaler
Är du intresserad av replokal? Skicka din intresseanmälan till replokal@kontrapunktmalmo.net

Foto: Johan Samuelsson

Skriv med:
– Bandnamn
– Antal bandmedlemmar
– Musikgenre/stil/beskrivning
– Ev länk till myspace/hemsida eller liknande
– Kontaktperson (mail & telefon)
Mer information finns här – läs den först!

Öppna replokaler
Vi kommer även att använda två av lokalerna som öppna replokaler, dvs. lokaler man kan boka in sig på per timme och vid enstaka tillfällen. Dessa lokaler kan användas t.ex. för tillfälliga konstellationer, jam sessions, mindre dans/teater/yogaträning och eventuellt för undervisning. Dessa lokaler möjliggör även för nya band och musiker att komma in i huset och bli en del av den kollektiva och kreativa miljön.

Radio
Kontrapunkt testade under 2009 ett radiopilotprojekt under namnet Sui Generis. Tanken och viljan är att utöka med fler program som alla samlas under en kollektiv radiokanal. Vi vill presentera en mångfald av radioprogram utifrån ett gräsrotsperspektiv med allt från musik, samhällsreportage, radioteater och mycket mer. Alla som är intresserade av att hjälpa till att bygga upp detta eller har programidéer är välkomna att höra av sig!

Annonser
%d bloggare gillar detta: